veebr 25 2011

25.02.2011 Jüri, C4-12/2,5h

Published by Martti at 6:13 p.l. under Lohejutt

juri-1.jpgLõpuks ka tuul olemas ja temperatuuri viskas ka normi. 12 olime Koidu ja Nikolai2 kohal ja puhus suht ühtlaselt. Tõstsime mööbli tuule suuna suhtes paika ja hakkasime slaidima:) Täna muidugi tunne parem aga ikka mitte selline nagu tahaks. Kui pikalt lasta siis hakkab ikka igav ja siis tuli ka muid trikikesi toimetada. Tänud Nikole, kes mulle kui selle ala(slaiderid ja boxid ja muu mööbel) lollile seletas et lauakant tuleb nüriks viilida, siis pidavat parem olema, nüüd jälle targem:) Kui tuul on lahja siis võib slaidida küll, aga minu ala see ikka pole. Homme siis Haapsallu speedi võistlustele, kõik see mees, kiirus kirja et järgmine aasta oleks mida parandada.

Comments RSS

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.